een gouden plek op een adelijk landgoed

Hoeve de Boogaard

In het stroomgebied van ’Mooder’ Maas, de culinaire levensader van Nederland, ligt Hoeve De Boogaard. De Hoeve, met zijn eerste steen uit 1641, is gelegen op Landgoed Geijsteren, een landgoed nog in bezit van een echte baron. Op het gastvrije landgoed bevinden zich naast dit culinaire restaurant, de Rosmolen, een golfbaan, mooie fietspaden en het Pieterpad. 
 
Jan, die zijn culinaire passie altijd heeft gevonden bij mooie plekjes aan de maas, samen met zijn keukenbrigade en Anita en haar professionele team zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt in deze prachtige ambiance. De brigade van Hoeve De Boogaard maakt daarnaast een Bourgondisch diner met familie of vrienden onvergetelijk en een zakelijke bespreking puur genieten. 
Natuurlijk straalt de Hoeve de romantiek uit die een trouwfeest of een huwelijksjubileum tot een onvergetelijke gebeurtenis maken. 
"Alles" is mogelijk, van een klein intiem familiefeest of private dining in onze jachtkamer,  tot een grote receptie met aansluitend een knalfeest, van een intieme plechtigheid op onze trouwlokatie of foto's bij de ruïne, kom gerust eens praten zodat we een passend voorstel kunnen maken.Laatst gewijzigd: 07-08-2017  14:12
© Hoeve de Boogaard, 2017 | iVidMedia Webdesign | Inloggen